Ziggo Hulp & Advies
  • Register

LOGIN

LOGIN

Registreer

achtergrondafbeelding Ziggo actieprijzen max, complete en connect

 


Nieuwe Alles-in-1 pakketten

 

 

Ziggo heeft onlangs alle pakketten weer vernieuwd. Je hebt nu de keuze uit tientallen pakketten. Overstappen op Ziggo geeft je niet alleen veel meer snelheid, maar ook veel meer vrijheid en mogelijkheden. 

 

Onafhankelijk onderzoek laat zien dat de gemiddelde (A)DSL internetverbinding in Nederland rond 27 Mbit/s ligt. Dat betekent dat Ziggo met het Alles-in-1 Complete Pakket een snelheid aanbiedt die zelfs ruim meer dan 4 keer sneller is dan gemiddeld in Nederland. Namelijk 120 Mbit/s.

Bron: Telecompaper Consumer Panel, 2014

 

afbeelding van een Ziggo Complete pakket

 

Je kunt er voor kiezen om - naast televisie - alleen internet of alleen telefonie te nemen, maar je kunt ze ook combineren in een Alles in één pakket.

 

Er zijn drie 'Alles-in-1' pakketten:

  • Connect & Play Start,
  • Connect & Play Complete en
  • Connect & Play Max.

 

De pakketten kun je onderling ook nog weer uit elkaar trekken en samenvoegen.

Op zich is dat een groot voordeel. Je kunt nu precies kiezen wat je graag wilt en betaalt daardoor niet voor zaken die je niet wilt.

Wil je wel graag een hoge internetsnelheid, maar een standaard televisiepakket, dan kan dat. Omgekeerd kan ook, wanneer je nou juist een ruim televisiepakket wilt, maar de downloadsnelheid niet zo belangrijk vindt.

 

Je stelt je eigen ideale pakket dus samen. Andere providers bieden die mogelijkheid niet. Dat is mooi, maar het maakt het er niet gemakkelijker op.  

 

afbeelding van een Ziggo Start pakket

NeXio kan je hierbij helpen. We sluiten al meer dan 15 jaar abonnementen af van Ziggo en kennen alle 'ins en outs'. Sluiten de pakketten ook bij je thuis aan, als je dat wilt.

Wanneer je je abonnement afsluit bij neXio en je hebt in de toekomst een probleem waar je met de Ziggo helpdesk niet uitkomt, kun je contact met ons opnemen. We beschikken over een speciale dealerlijn voor dat soort situaties, of andere calamiteiten.

Sluit je een abonnement rechtstreeks af,  via internet, of via de helpdesk van Ziggo, dan heb je dat voordeel niet.

 

Ook bestaande klanten hebben voordeel aan een overstap. Vooral de nieuwe Interactieve Horizon Mediabox is super. Daarmee kun je programma's opnemen, pauzeren, of - met de functie 'Replay' - weer van voren af aan gaan bekijken. Je krijgt de Horizon in bruikleen. 

  


 achtergrond afbeelding ziggo


 

NeXio is niet voor niets door Ziggo uitgekozen als de eerste Pilot-winkel van Nederland waar het 'overal draadloos kunnen internetten' is uitgerold en uitgetest. Dat was zo uniek dat zelfs RTL4-nieuws bij ons heeft gefilmd. Daar zijn we best trots op.

 

nexio

 


 

icoon van Home + ziggo logo

 

Kom langs voor een duidelijke uitleg van alle pakketten. We leggen je haarfijn uit wat de voordelen zijn van Ziggo t.o.v. andere providers en wat het verschil is tussen alle pakketten.

afbeelding van Ziggo voordeel tekstblok

 

 

 

Je hoeft niet voor een standaardpakket te kiezen.
Er wordt in overleg met jou een pakket samengesteld
dat precies aansluit op je wensen en budget.


 

 

Kom langs wanneer je het goed, maar ook snel geregeld wilt hebben. Wel zo gemakkelijk.

 

Ons adres:
Verlengde Hereweg 101
9721 AH Groningen
050 - 20 111 10 (verkoop)
050 - 20 111 15 (Techn dnst)
info @ nexio.nl


Openingstijden:
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

ALSO Nederland B.V.

ALSO Nederland B.V. is een dochtermaatschappij van de ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen.
Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommuniciatie en Consumentenelectronica distributeur in Europa. ALSO is, al sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers, en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten.

In Nederland beschikt ALSO over een landelijk netwerk van zelfstandige computer-speciaalzaken die gezamenlijk opereren onder de naam IT PRO Deals...

IT PRO Dealers - Persoonlijk, flexibel, betrouwbaar.

Uit het Gastenboek

Nadat we al 3 computers via NeXio hadden aangeschaft, nu inmiddels de 2e laptop gekocht. De service en de wijze waarop we te woord worden gestaan is uitstekend. Men weet waar men over spreekt. Reden waarom we Nexio bij onze vriendenkring zeer van harte aanbevelen. Lees meer...

 

Natuurlijk, ook voor mij is die laatste Euro erg belangrijk. Waar ik echter vooral mee geholpen ben, is een automatiseerder die luistert, begrijpt en meedenkt, zodat ik mij op mijn werk kan richten, terwijl zij de technische details uitwerken. Bij NeXio heb ik dat gevonden. Warm aanbevolen! Lees meer...