Zakelijk
  • Register

LOGIN

LOGIN

Registreer

 

afbeelding van een zakelijke laptop met de tekst


 

De Vraag

 

Vooral de 'Small Office' markt (en de ZZP-er) is op zoek naar een leverancier van zakelijke apparatuur die meer doet dan het meegeven van een doos met inhoud.

Die bij onverhoedse problemen snel een adequate oplossing biedt, waardoor de dagelijkse werkzaamheden en de continue stroom aan informatie niet of nauwelijks stagneert.

 

En die ook iets kan betekenen m.b.t. Het Nieuwe Werken, want ook deze sector is het inmiddels duidelijk geworden dat het steeds noodzakelijker wordt om altijd en overal bij de bedrijfsgegevens te kunnen.

 

 

het aanbod

tekening van ee naantal wolken die het werken in 'the cloud' weergeeft.

Dat aanbod aan dienstverleners is er ook wel. Er staan tal van gespecialiseerde automatiseringsbedrijven in de rij om deze markt bedienen. Er worden vaak oplossingen op maat aangeboden, afgestemd op de werkomgeving. Meestal inclusief netwerkbeheer en populaire cloud-toepassingen. De organisatie heeft er bijna geen omkijken meer naar.

Geweldig, maar… de keerzijde hiervan is dat daar vaak wel een pittige prijskaart aan hangt.

 

De apparatuur en diensten zijn het wel waard. Beslist. Maar deze sector van het MKB heeft het gewoonweg vaak niet nodig en is onnodig duur.

 

Terugvallen op ‘home’ oplossingen is een mogelijkheid, maar daarmee grijp je weer terug naar de ouderwetse methode van digitale verwerking van data. Dat heeft geen toekomst meer. 

Ofwel, een enorm groot gedeelte van de markt, de middengroep die opereert tussen de consument en het grotere MKB, valt daarmee tussen de wal en het schip.

 

NeXio

 

 

afbeelding van een aantal zakelijke computer artikelen


NeXio is in dat gat gesprongen. In onze webshop kunt u terecht voor meer dan 40.000 artikelen, waarvan bijna de helft zakelijk.

Laptops, Desktops, Werkstations, Printers, Monitoren, (NAS-)Servers en Software. Uiteraard de absolute A-merken, maar ook een aantal vriendelijk geprijsde budgetmerken. Het kan binnen 24 uur bij u worden afgeleverd. Of op afspraak op uw werkplek worden geïnstalleerd.

 

Een belangrijk gedeelte van onze diensten bestaat uit de levering van werkstations onder eigen naam. Zelf geassembleerd, getest en nogmaals getest. Betrouwbaar, degelijk, betaalbaar en service-vriendelijk (24 uurs hersteldienst).

 

NeXio beschikt over een eigen technische dienst waar snel en vakkundig wordt gerepareerd. We hanteren nog betaalbare tarieven. Al vanaf € 24,75 (ex BTW). We repareren alle merken, alle modellen, behandelen alle klachten.

U ontvangt uw defecte apparaat vaak dezelfde dag nog retour. Eventueel teruggeplaatst op de werkplek.

 

En als u nog sneller wilt, of u denkt dat het probleem aan de situatie op de werkplek zou kunnen liggen, bijvoorbeeld de verbinding met internet, komen we naar u toe. Voor betaalbare tarieven (de daar getoonde prijzen zijn inclusief BTW).


 

NAS servers

Afbeelding van een Synology NAS server

 

 

Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in de levering van NAS servers van het merk Synology. Op een NAS staat alles centraal opgeslagen, beschikbaar voor alle gebruikers in dit netwerk.

Ook via internet. Benaderbaar door iedereen, vanaf elk apparaat: computer, laptop en tablet 24/7.
De werking is identiek aan werken in de cloud. U merkt geen verschil (behalve in de kosten).

 

 

 


NeXio automatisering is klein, innovatief en flexibel. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, zodat u snel en duidelijk inzicht heeft met wie u zaken doet.

Wij zijn ons er van bewust dat u bij storingen en onderhoud wel een snelle reactie verlangt. Op deze basis verlenen wij al jaren service aan onze klanten en zijn pas tevreden als u dat bent. NeXio garandeert u continuïteit en zekerheid.

 


Op zoek naar een betrouwbare computerpartner?
U bent van harte welkom in onze winkel. Wij geven u graag een persoonlijk advies.

U kunt ons ook uitnodigen om uw bestaande situatie en werkwijze te analyseren en een advies uit te brengen op locatie. Dat advies is vrijblijvend en altijd afgestemd op uw budget. getekend icoon dat een kleine vergadering symboliseert.

Eerst meer weten?

    - Assortiment 
    - Contact
    - Meer over NAS servers

 

of bel nu met:

telfoon icoon met nummer 050201110

Ons adres:
Verlengde Hereweg 101
9721 AH Groningen
050 - 20 111 10
050 - 20 111 15
050 - 20 111 25
info @ nexio.nl

Openingstijden:
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

ALSO Nederland B.V.

ALSO Nederland B.V. is een dochtermaatschappij van de ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen.
Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommuniciatie en Consumentenelectronica distributeur in Europa. ALSO is, al sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers, en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten.

In Nederland beschikt ALSO over een landelijk netwerk van zelfstandige computer-speciaalzaken die gezamenlijk opereren onder de naam IT PRO Deals...

IT PRO Dealers - Persoonlijk, flexibel, betrouwbaar.

Uit het Gastenboek

Nadat we al 3 computers via NeXio hadden aangeschaft, nu inmiddels de 2e laptop gekocht. De service en de wijze waarop we te woord worden gestaan is uitstekend. Men weet waar men over spreekt. Reden waarom we Nexio bij onze vriendenkring zeer van harte aanbevelen. Lees meer...

 

Natuurlijk, ook voor mij is die laatste Euro erg belangrijk. Waar ik echter vooral mee geholpen ben, is een automatiseerder die luistert, begrijpt en meedenkt, zodat ik mij op mijn werk kan richten, terwijl zij de technische details uitwerken. Bij NeXio heb ik dat gevonden. Warm aanbevolen! Lees meer...