achtergrond afbeelding telefonie pagina


Mobiele telefonie

afbeelding van een Acer liquid Smartphone

Je zet de eerste stappen op de smartphone markt.

Of je bent toe aan een nieuw toestel en/of een ander abonnement.

Maar je wilt eindelijk wel es de juiste keuze maken voor een betaalbaar abonnement, waar je qua data- en belbundels toch mee uit de voeten kunt.

En je hebt geen behoefte aan die rappe verkopers van de grote providers die je toch vaak een iets duurder abonnement adviseren dan je eigenlijk wilde? 

Loop dan es binnen bij neXio.

We zijn ooit begonnen als een echte pionier in een volkomen nieuwe, opkomende markt. Zijn dat eigenlijk nog steeds, want ook nu – 15 jaar later - is de markt nog steeds volop in beweging. Elke maand weer wat nieuws onder de zon…. Maar we hebben nu gelukkig wel veel meer ervaring.

We kunnen je alles vertellen over de feiten en fabels in de markt van de mobiele telefonie. Welk abonnement momenteel net even een betere prijs heeft, zonder dat dit ten koste gaat van betrouwbaarheid of een te laag bel- of data volume.

bordje met de tekst: beste koop

Welk toestel momenteel het beste is. Welke de goedkoopste-en-toch-goed is. Maar vooral welke je de 'beste koop' zou kunnen noemen, dus de juiste balans heeft tussen kwaliteit en prijs.

Belangrijk is ook dat je de verschillen weet tussen de drie besturingssysteem Android, iPhone en Windows Phone van Microsoft.  In grote lijnen zijn ze wel vergelijkbaar, maar er zijn nog wel een paar grote verschillen. Welke de beste keuze is voor jou, hangt af van je telefoongebruik. 

afbeelding van de drie besturingssystemen, Windows, Apple en Android


We leggen het allemaal graag aan je uit. Kom langs voor een advies, afgestemd op jouw telefoongebruik


afbeelding van tekst van een tevreden klant


Wil je liever eerst iets meer informatie? Kijk dan onder deze afbeeldingen.