Printers - Copiers
  • Register

LOGIN

LOGIN

Registreer

afbeelding van 3 printers bij nexio computers

 


De markt voor printen en kopieren is volop in beweging.

Simpele inktjet printers zijn er (bijna) niet meer. Die zijn uit de markt gedrukt door de printer waar je ook-mee-kunt-kopiëren. Deze zijn inmiddels zo goedkoop geworden dat er nauwelijks prijsverschil meer is met een printer.

Waarom zou je dan geen kopieermachine kopen, wanneer je er vrijwel niets extra's voor betaalt. Ook al denk je nooit een kopie nodig te hebben, het is wel uitermate handig wanneer je snel even een kopietje moet maken voor bijvoorbeeld de gemeente, of de verzekeringsmaatschappij. 

 

Omdat de prijzen van laserprinters de laatste jaren flink zijn gedaald, komt ook deze productgroep binnen het bereik van de consument en de Small Office markt. Maar wat zijn dan de voordelen van lasertechniek? Kan ik beter overstappen op een laserprinter? Of zijn er ook nadelen? 

Of kan ik besparen op de prijs van inkt door hervulde cartridges te nemen, i.p.v. de originele types.

 

Belangrijke vragen. Kijk voor de antwoorden hieronder, wanneer je op het punt staat een printer/copier te kopen, of als je je gewoon iets meer in deze materie wilt verdiepen.


 

afbeelding van een inktjetprinter en een laserprinter

Inktjet- of Laser Printer?

Inktjet- of Laser Printer?

Op de consumentenmarkt wordt de inktjet printer/copier verreweg het meest verkocht.
Maar de prijs van de inkt voor laserprinters (toner) is veel goedkoper per afdruk.

 

Wat te doen?...
afbeelding van een inktjetprinter en een laserprinter

Inktcartridges - nieuw  of hervuld?

Inktcartridges - nieuw  of hervuld?

Printerinkt is helaas heel duur. Moeten we daar gewoon mee leren leven en dus maar originele inkt blijven kopen? Of is het verstandig en veilig om over te stappen op hervulde cartridges?

 

Lees meer....
afbeelding van een HP laserprinter

Laserprinter - welke?

Laserprinter - Welke...?

Welke Laserprinter past het best bij jouw print- en/of kopieergedrag? Er zijn 4 categorieën laserprinters op de markt. Stel jezelf de juiste vragen en je weet het.

 

Lees meer...
afbeelding van een laser toner cartridges

Toners...

Toners

Lasertechniek werkt volkomen anders dan de techniek van de inktjetprinter. Waar Inktjets gebruik maken van vloeibare inkt, werkt een laserprinter met poeder (toner). Maar hoe werkt het precies? En vooral ook,

 

Wat zijn de voordelen?...
Ons adres:
Verlengde Hereweg 101
9721 AH Groningen
050 - 20 111 10 (verkoop)
050 - 20 111 15 (Techn dnst)
info @ nexio.nl


Openingstijden:
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

ALSO Nederland B.V.

ALSO Nederland B.V. is een dochtermaatschappij van de ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen.
Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommuniciatie en Consumentenelectronica distributeur in Europa. ALSO is, al sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers, en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten.

In Nederland beschikt ALSO over een landelijk netwerk van zelfstandige computer-speciaalzaken die gezamenlijk opereren onder de naam IT PRO Deals...

IT PRO Dealers - Persoonlijk, flexibel, betrouwbaar.

Uit het Gastenboek

Nadat we al 3 computers via NeXio hadden aangeschaft, nu inmiddels de 2e laptop gekocht. De service en de wijze waarop we te woord worden gestaan is uitstekend. Men weet waar men over spreekt. Reden waarom we Nexio bij onze vriendenkring zeer van harte aanbevelen. Lees meer...

 

Natuurlijk, ook voor mij is die laatste Euro erg belangrijk. Waar ik echter vooral mee geholpen ben, is een automatiseerder die luistert, begrijpt en meedenkt, zodat ik mij op mijn werk kan richten, terwijl zij de technische details uitwerken. Bij NeXio heb ik dat gevonden. Warm aanbevolen! Lees meer...