Alle toestellen
  • Register

LOGIN

LOGIN

Registreer

afbeelding van diverse mobile telefoons, van de merken Samsung, Apple en Huawei


Alle toestellen 

afbeelding van een Samsung Smartphone Galaxy

Er zijn vele, vele smartphones op de markt. En ze hebben allemaal verschillende eigenschappen en specificaties. Sommige zijn belangrijk, andere weer iets minder. Het hangt er vooral vanaf hoe je het toestel gaat gebruiken.

Waar moet je op letten?

Wanneer je niet meer dan de alledaagse dingen wilt gaan doen met een smartphone, zoals:

  • Bellen
  • Sms-sen
  • Whatsapp-en
  • Internetten
  • E-mailen
  • Social media beheren (Facebook , Twitter),

kun je dat doen met bijna elke smartphone. Ook de goedkopere modellen zullen prima voldoen. Foto’s maken en films kijken behoort wel tot de mogelijkheden, maar als je daar de nadruk op legt, kun je beter een iets duurder toestel kiezen.

Films en Muziek

Wil je bijvoorbeeld meer doen met film en muziek, let er dan op dat je een toestel kiest met Full HD scherm. Kies niet een te klein scherm (minimaal 4 inch, liever nog iets groter). Aan opslagcapaciteit: 16GB.
En bespaar niet op de snelheid van je internetverbinding. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je film net op de spannendste momenten gaat 'bufferen'.

Fotografie

Ligt bij jou de nadruk op het maken van mooie foto’s, let dan op het getalletje dat staat voor de eigenschap megapixels. Voor een goede foto is minimaal 8 MP wel een vereiste. Hou er wel rekening mee dat ook de kwaliteit van de lens een belangrijke rol speelt. Een iPhone met een 8MP camera geeft vaak een beter resultaat dan een 12MP camera van een budget toestel. En let ook weer op de opslagcapaciteit. 8GB is al aan de krappe kant tegenwoordig. 16GB (of meer) is beter. Je kunt nl. niet in alle modellen een insteekkaartje kwijt om je geheugenopslag uit te breiden. Let daar dus goed op.

Gaming

Voor gamers is de snelheid van de processor heel belangrijk. Ga op zoek naar een toestel dat een snelle processor aan boord heeft. Kies voor de zekerheid een Quadcore. Om je games soepel te laten draaien is ook een groot intern werkgeheugen een 'must'. Ga voor 2 GB aan memory. Een Full HD screen is aan te bevelen.


Meer weten?  kom langs voor uitgebreide,  duidelijke uitleg en een goed avies.

webshop icoontje


Of wil je eerst alle modellen in onze webshop bekijken? Let op. Ons assortiment is groter dan de verzamelde modellen in de webshop (we kunnen helaas niet alles op de website kwijt).

  


icoontje van Apple iPhone

Ben je geïnteresseerd in alle iPhone modellen dan verwijzen we je door naar de Apple-site. Ook alle Apple iPhones zijn door ons te leveren (maar staan niet in onze webshop).
Denk je eraan om een iPhone te kopen, maar brengt het prijskaartje je aan het twijfelen? Dat kunnen we ons heel goed voorstellen. Daarom kun je bij NeXio nu ook terecht voor refurbished iPhones. Deze iPhones zijn een stuk goedkoper dan een nieuw exemplaar. 
('Refurbished' betekent 'gereviseerd'; al onze iPhones worden op meer dan 50 punten gecontroleerd. Je krijgt er daarom gewoon 24 maanden garantie op).


icoontje van de nexio winkel

Kom langs wanneer je nergens het toestel van je keuze ziet staan. We leveren hem zeker (maar kunnen helaas niet alles op onze site kwijt).
NeXio levert elk toestel op de Nederlandse markt van Apple, Samsung, Huawei, Nokia, HTC, Motorola, Sony, LG, Acer. Binnen 24 uur.

- - - Je bent welkom. - - - 

Meer informatie over abonnementen.


afbeelding 
van de woorden: naar alle modellen

knop met de woorden: terug naar mobiele telefonie

Ons adres:
Verlengde Hereweg 101
9721 AH Groningen
050 - 20 111 10 (verkoop)
050 - 20 111 15 (Techn dnst)
info @ nexio.nl


Openingstijden:
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

ALSO Nederland B.V.

ALSO Nederland B.V. is een dochtermaatschappij van de ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen.
Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommuniciatie en Consumentenelectronica distributeur in Europa. ALSO is, al sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers, en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten.

In Nederland beschikt ALSO over een landelijk netwerk van zelfstandige computer-speciaalzaken die gezamenlijk opereren onder de naam IT PRO Deals...

IT PRO Dealers - Persoonlijk, flexibel, betrouwbaar.

Uit het Gastenboek

Nadat we al 3 computers via NeXio hadden aangeschaft, nu inmiddels de 2e laptop gekocht. De service en de wijze waarop we te woord worden gestaan is uitstekend. Men weet waar men over spreekt. Reden waarom we Nexio bij onze vriendenkring zeer van harte aanbevelen. Lees meer...

 

Natuurlijk, ook voor mij is die laatste Euro erg belangrijk. Waar ik echter vooral mee geholpen ben, is een automatiseerder die luistert, begrijpt en meedenkt, zodat ik mij op mijn werk kan richten, terwijl zij de technische details uitwerken. Bij NeXio heb ik dat gevonden. Warm aanbevolen! Lees meer...