Laptops
  • Register

LOGIN

LOGIN

Registreer

Hoofdafbeelding nexio laptops met de tekst  "onbezorgd computerplezier".

 

Decisions, decisions...

 

Als je een laptop wilt kopen heb je een groot aantal keuzes te maken. Allereerst moet de afweging worden gemaakt of een laptop inderdaad wel de juiste keuze voor je is. Of dat een tablet of desktop misschien niet beter aansluit bij jouw manier van werken.

 

Wanneer je de keuze voor de laptop hebt gemaakt kom je terecht bij de vraag welke? Merk, specificaties, grootte, prijs?

Zelf op onderzoek uitgaan kost je heel veel tijd. Wanneer je die niet hebt, of er niet aan wilt besteden, kom je terecht bij de adviezen van verkopers. Maar die hebben vaak hun eigen (commerciële) voorkeuren en die lopen niet altijd parallel met die van jou.

 

Uiteindelijk heb je dan nog de beslissing te nemen, waar je de laptop gaat aanschaffen. 

 

 

 

Hieronder vind je veel informatie, onderverdeeld in 6 categorieën, waarmee je een betere beslissing kunt nemen m.b.t. de aanschaf van een nieuwe laptop.

Kijk en klik onder de afbeeldingen en je bent snel een stuk wijzer. 

Succes. 

 

Kom langs wanneer je snel  antwoord wilt hebben op al je vragen en liever een persoonlijk advies  wilt.

 


 

 

laptops algemeen

Laptops algemeen

Een laptop is een uitermate veelzijdig, maar daardoor ook erg complex artikel. Wanneer je er eentje wilt aanschaffen, heb je veel om over na te denken. Wat moet je in elk geval weten....

Lees meer...

Prijzen en Advies

Advies en prijzen

Er zijn grofweg vier segmenten op de markt: de Budget laptop, de Basis laptop, de Mainstream laptop en het High-End segment. Vraag je zelf eerst af wat je met je laptop wilt gaan doen en welke eisen je er aan stelt....

Lees meer...

Crapware

Crapware

Wanneer je een nieuwe laptop koopt, wordt deze standaard geleverd met heel veel software. Maar je hebt er niets aan en het vertraagt je computer wel enorm!
Als je er niets aan hebt, waarom doet de fabrikant het dan?

Lees meer...

Laptop, Desktop, of Tablet

Laptop, Desktop, of Tablet

Wat is voor jou de beste keuze. Een laptop? Of toch maar liever voor de vertrouwde desktop gaan. En een tablet? Ook dit artikel wordt steeds sneller en krachtiger. Wat kun je het beste doen?

Lees meer...

Bijkomende kosten?

Bijkomende kosten?

Pas nadat je je nieuwe laptop hebt uitgepakt en aangesloten, merk je dat deze nog helemaal niets doet. Met teleurstelling, onbegrip en irritatie als gevolg. Je ziet dan ook steeds meer combinaties met servicebundel. Is dat echt nodig?

Lees meer...

Waar kopen...

Waar kopen?

Wanneer je weet welke laptop je gaat kopen, dan rest nog de vraag 'Waar koop ik hem". Je hebt drie keuzes: Internet, het Grootwinkelbedrijf, of de Computer Speciaalzaak.

Zijn er grote verschillen?...

Ons adres:
Verlengde Hereweg 101
9721 AH Groningen
050 - 20 111 10 (verkoop)
050 - 20 111 15 (Techn dnst)
info @ nexio.nl


Openingstijden:
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

ALSO Nederland B.V.

ALSO Nederland B.V. is een dochtermaatschappij van de ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen.
Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommuniciatie en Consumentenelectronica distributeur in Europa. ALSO is, al sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers, en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten.

In Nederland beschikt ALSO over een landelijk netwerk van zelfstandige computer-speciaalzaken die gezamenlijk opereren onder de naam IT PRO Deals...

IT PRO Dealers - Persoonlijk, flexibel, betrouwbaar.

Uit het Gastenboek

Nadat we al 3 computers via NeXio hadden aangeschaft, nu inmiddels de 2e laptop gekocht. De service en de wijze waarop we te woord worden gestaan is uitstekend. Men weet waar men over spreekt. Reden waarom we Nexio bij onze vriendenkring zeer van harte aanbevelen. Lees meer...

 

Natuurlijk, ook voor mij is die laatste Euro erg belangrijk. Waar ik echter vooral mee geholpen ben, is een automatiseerder die luistert, begrijpt en meedenkt, zodat ik mij op mijn werk kan richten, terwijl zij de technische details uitwerken. Bij NeXio heb ik dat gevonden. Warm aanbevolen! Lees meer...