All in One PC
  • Register

LOGIN

LOGIN

Registreer

hoofdafbeelding van nexio met de tekst "onbezorgd computeren".

Wat is een All in One PC?

Een All-in-One is een computer en beeldscherm in-één. Alle techniek is achter het beeldscherm gebouwd. Eigenlijk combineert een All in One de voordelen van een laptop met die van een desktop!

De All in One

  • Staat veel sierlijker op je bureau of tafel.
  • Is ruimtebesparend.
  • Heeft een veel groter beeldscherm dan een laptop (21 inch of hoger).
  • Maakt gebruik van een los toetsenbord, wat je je meer mogelijkheden geeft m.b.t. je werkhouding en het werkt prettiger.
  • Doet qua rekenkracht  niet onder voor een normale desktop.*
  • Heeft geen vervelende bedrading en losse draadjes op en rond je bureau of tafel.

*Er is hier en daar misschien enige concessie gedaan i.v.m. de ruimte, maar dezelfde componenten zijn gebruikt zoals die ook in normale desktops zijn gemonteerd. Je kunt dus rekenen op dezelfde rekenkracht als van een normale desktop.


afbeelding van Apple iMac

Apple is natuurlijk de uitvinder van- en absolute voortrekker geweest voor deze techniek. Een iMac combineert een schitterend design met de best denkbare techniek. Niets op aan te merken (wanneer je geen probleem hebt met de totaal andere werkwijze van het Apple besturingssysteem iOs).

Het enige bezwaar dat je zou kunnen hebben (naast het gebruik van een volkomen ander besturingssysteem dan Windows), is de prijs. Ondanks de hoge prijs zijn vrijwel alle gebruikers van een Apple er allemaal lyrisch over. Dat zegt heel wat.


Tip: NeXio levert alle iMAc modellen. Zowel voor meeneemprijzen met laagste-prijs garantie, als compleet bij je thuis geïnstalleerd.

Voor meer informatie over de Apple iMac verwijzen we je naar de website van Apple. Alle daar getoonde modellen zijn door NeXio leverbaar.
En onthoud..., met laagste prijsgarantie en service om de hoek.


afbeelding van een draagbare All in One
 

Het goede nieuws voor mensen die een Apple te duur vinden, of liever onder Windows werken, is dat een All-in-one voor licht gebruik ook helemaal niet duur hoeft te zijn.

Een instap All-in-One van Asus, Acer, MSI, HP, Dell, of Lenovo biedt voor internetten, mailverkeer, licht administratief werk en licht gamen een prima oplossing.
Ze zijn relatief goedkoop in aanschaf. Door de enorme snelle ontwikkelingen op de computermarkt, zouden deze modellen misschien wel iets eerder kunnen vertragen. 

Richtprijzen: van € 449,- tot € 799,-.

Wanneer je de All in One ook wilt gebruiken voor de iets zwaardere programma's (en liever met Windows wilt werken), zijn er inmiddels vele middenklasser op de markt. Met dit type kun je moeiteloos zwaardere programma's verwerken: PowerPoint presentaties maken, foto's bewerken, hobbymatig video bewerken en al meer uitgebreide spelletjes spelen.

Ze beschikken vaak over een goede processor, zoals bijvoorbeeld de Intel Core i5. Daarmee weet je zeker dat je computer meerdere jaren de nieuwste software zal kunnen draaien. Het zijn echter nog geen volwaardige game-machines. Daarvoor is een krachtige videokaart nodig en deze is niet in de Allrounder geplaatst. Ze zijn dus minder geschikt voor de zwaardere games.
Richtprijzen van € 799,- tot € 1199,-.


Touch screen

afbeelding van all in one met touh screen

Sommige modellen beschikken over een Touch screen. Dit werkt goed met Windows 10 want dit besturingssysteem is volledig geoptimaliseerd om te gebruiken met je vingers. Zo schakel je makkelijk tussen verschillende schermen en applicaties. Je kunt ook heel gemakkelijk bijvoorbeeld foto's intuïtief verkleinen, vergroten of draaien, door enkele eenvoudige vingerbewegingen. Het nadeel daarvan is wel dat er op het scherm vingervlekken kunnen achterblijven. Maar dat is natuurlijk met een simpel busje screen-cleaner op te lossen :)

  


afbeelding van 3 mooie Asus All in Ones

Daarboven kom je in het High End segment. Maar deze uitvoeringen kunnen dan ook moeiteloos de concurrentie aan met Apple, zowel qua design als techniek.  Prijzen zijn vergelijkbaar met Apple, of vaak zelfs nog iets daar onder. Vooral Asus heeft daar vaak verschrikkelijk mooie modellen in. Al vanaf ca. € 700,-!


NeXio levert elk merk en type All in One, binnen 24 uur.
 

  


 afbeelding van een HP professionele All in One

 Zakelijke markt
Ook de zakelijk markt heeft zich gestort op de All in One. Merken als HP, Dell en Lenovo leveren tientallen modellen, die vaak draaien onder Windows Pro. Prijzen in deze zakelijke markt variëren van € 449,- voor instapmodellen tot € 1.299,- voor de zwaardere middenklassers. Maar ook hier is een 'Highend segment', waar de prijzen doorlopen tot ver boven de € 2.000,-.

Ook alle zakelijke All in One modellen kunnen binnen 24 uur bij u worden afgeleverd.

afbeelding 
van de woorden: naar alle modellen

knop met de woorden: terug naar computers, desktops

Ons adres:
Verlengde Hereweg 101
9721 AH Groningen
050 - 20 111 10 (verkoop)
050 - 20 111 15 (Techn dnst)
info @ nexio.nl


Openingstijden:
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

ALSO Nederland B.V.

ALSO Nederland B.V. is een dochtermaatschappij van de ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen.
Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommuniciatie en Consumentenelectronica distributeur in Europa. ALSO is, al sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers, en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten.

In Nederland beschikt ALSO over een landelijk netwerk van zelfstandige computer-speciaalzaken die gezamenlijk opereren onder de naam IT PRO Deals...

IT PRO Dealers - Persoonlijk, flexibel, betrouwbaar.

Uit het Gastenboek

Nadat we al 3 computers via NeXio hadden aangeschaft, nu inmiddels de 2e laptop gekocht. De service en de wijze waarop we te woord worden gestaan is uitstekend. Men weet waar men over spreekt. Reden waarom we Nexio bij onze vriendenkring zeer van harte aanbevelen. Lees meer...

 

Natuurlijk, ook voor mij is die laatste Euro erg belangrijk. Waar ik echter vooral mee geholpen ben, is een automatiseerder die luistert, begrijpt en meedenkt, zodat ik mij op mijn werk kan richten, terwijl zij de technische details uitwerken. Bij NeXio heb ik dat gevonden. Warm aanbevolen! Lees meer...