Computers-Desktops
  • Register

LOGIN

LOGIN

Registreer

Leeft de desktop nog?

 

Wanneer je voor het eerst een computer wilt gaan aanschaffen, of je computer aan vervanging toe is, wordt vaak in eerste instantie gedacht aan een laptop.
Op zich begrijpelijk want een laptop kan tegenwoordig alle gangbare basistaken aan.

Maar ook al worden de verschillen in snelheid met een laptop steeds kleiner, ze zijn er nog wel. Voor de basistaken is dat geen probleem, maar wie wat zwaarder werk verricht (of games wil spelen) is de grotere rekenkracht van de desktop zeker een punt dat je aandacht verdient.

 

Vooral een gebruiker die van plan is ook photoshop-achtige programma’s te gaan gebruiken, of videobewerking met de desktop wil gaan doen, koopt voor hetzelfde geld vaak een krachtigere desktop dan laptop en dat werkt merkbaar sneller.

 

 

Afbeelding van een All in One Computer met touchscreen

 

 

 

 

En denk ook eens na over de Al in One pc, die de techniek en het beeldscherm in-één behuizing combineert. Alle techniek is achter het beeldscherm gebouwd.
Eigenlijk combineert een All in One de voordelen van een laptop met die van een desktop. Elegant, sierlijk en vol rekenkracht. 

 

 

  

 

  

 


 

Is de desktop nog steeds een optie? Kijk onder de categorieën hieronder en je krijgt snel meer duidelijkheid.

 


 

De Desktop

De Desktop

Wanneer je de aanschaf van een nieuwe computer overweegt denk je niet vaak meer in eerste instantie aan een desktop. Eerder aan een laptop. Toch zou je de aanschaf van een desktop niet helemaal moeten uitsluiten.


Lees meer...

Desktop of laptop?

Desktop of laptop?

De verschillen tussen laptop en desktop worden steeds kleiner. Beide zijn steeds meer aan elkaar gewaagd. In aanleg kun je dus niet verkeerd kiezen. Maar, ook al worden de verschillen steeds kleiner, 

er zijn nog steeds verschillen...

All in One

All in One

Een All-in-One is een computer en beeldscherm in-één. Alle techniek is achter het beeldscherm gebouwd. Een All in One combineert dus eigenlijk de voordelen van een laptop met die van een desktop.

Lees meer...

Merk-PC of computer op Maat

Merk-PC of Computer op Maat

Bent u beter uit met een fabrieks-PC? Of met een computer op maat. Een uitleg


Lees meer...

Ons adres:
Verlengde Hereweg 101
9721 AH Groningen
050 - 20 111 10 (verkoop)
050 - 20 111 15 (Techn dnst)
info @ nexio.nl


Openingstijden:
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

ALSO Nederland B.V.

ALSO Nederland B.V. is een dochtermaatschappij van de ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen.
Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommuniciatie en Consumentenelectronica distributeur in Europa. ALSO is, al sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers, en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten.

In Nederland beschikt ALSO over een landelijk netwerk van zelfstandige computer-speciaalzaken die gezamenlijk opereren onder de naam IT PRO Deals...

IT PRO Dealers - Persoonlijk, flexibel, betrouwbaar.

Uit het Gastenboek

Nadat we al 3 computers via NeXio hadden aangeschaft, nu inmiddels de 2e laptop gekocht. De service en de wijze waarop we te woord worden gestaan is uitstekend. Men weet waar men over spreekt. Reden waarom we Nexio bij onze vriendenkring zeer van harte aanbevelen. Lees meer...

 

Natuurlijk, ook voor mij is die laatste Euro erg belangrijk. Waar ik echter vooral mee geholpen ben, is een automatiseerder die luistert, begrijpt en meedenkt, zodat ik mij op mijn werk kan richten, terwijl zij de technische details uitwerken. Bij NeXio heb ik dat gevonden. Warm aanbevolen! Lees meer...