Hulp op afstand
  • Register

LOGIN

LOGIN

Registreer

afbeelding van teamviewer

 

 

Soms is een bezoek aan huis helemaal niet nodig!....

 

telefoon_icoon met telefoonnumer 050 - 2011115k

Er zijn mankementen aan pc's die alleen maar kunnen worden verholpen door deze naar onze technische dienst te brengen, of er professionele hulp aan huis bij te halen. Maar de ervaring leert dat er ook legio storingen zijn, die met professionele telefonische ondersteuning kunnen worden verholpen.

 

Heb je een probleem met je computer en denk je dat dit snel kan worden opgelost door een ervaren monteur? Bel dan met ons servicecenter.
We horen je probleem aan en wanneer ook wij denken dat het probleem op afstand kan worden opgelost, nemen we met een speciaal daarvoor ontwikkeld programma je computer snel en tijdelijk 'op afstand' van je over. Dat is een eenmalige verbinding en volkomen veilig!

Er zijn wereldwijd meer dan 200 miljoen gebruikers die werken met dit systeem.

 

 


Bel 050 - 20 111 15. Dikke kans dat je probleem binnen 10 minuten al is verholpen!

 

 

We brengen binnen een paar minuten een verbinding tot stand met je computer of laptop. We lossen problemen doorgaans binnen 5 minuten op.

Hier zijn wel kosten aan verbonden: € 1,- per minuut. Neem a.u.b. contact op voor alle tarieven en volledige voorwaarden).

 

afbeelding van juichende vrouw die blij is dat haar computerproblemen zijn opgelost

 

Maar stel dat we je probleem in ca 10 minuten telefonisch hebben verholpen, dan zijn de kosten beduidend lager dan er gemiddeld wordt gerekend voor een bezoek aan huis.

 

Zo beschouwd vallen deze kosten reuze mee. Bovendien heb je geen wachttijd. Je kunt direct weer doorwerken.

   

Mocht het probleem zich niet lenen voor telefonische ondersteuning kun je je pc altijd nog naar ons toebrengen. Of we maken, als je dat wilt, direct een afspraak voor een huisbezoek.

 

 

knop met de woorden: meer over service

 


 

Ons adres:
Verlengde Hereweg 101
9721 AH Groningen
050 - 20 111 10 (verkoop)
050 - 20 111 15 (Techn dnst)
info @ nexio.nl


Openingstijden:
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

ALSO Nederland B.V.

ALSO Nederland B.V. is een dochtermaatschappij van de ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen.
Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommuniciatie en Consumentenelectronica distributeur in Europa. ALSO is, al sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers, en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten.

In Nederland beschikt ALSO over een landelijk netwerk van zelfstandige computer-speciaalzaken die gezamenlijk opereren onder de naam IT PRO Deals...

IT PRO Dealers - Persoonlijk, flexibel, betrouwbaar.

Uit het Gastenboek

Nadat we al 3 computers via NeXio hadden aangeschaft, nu inmiddels de 2e laptop gekocht. De service en de wijze waarop we te woord worden gestaan is uitstekend. Men weet waar men over spreekt. Reden waarom we Nexio bij onze vriendenkring zeer van harte aanbevelen. Lees meer...

 

Natuurlijk, ook voor mij is die laatste Euro erg belangrijk. Waar ik echter vooral mee geholpen ben, is een automatiseerder die luistert, begrijpt en meedenkt, zodat ik mij op mijn werk kan richten, terwijl zij de technische details uitwerken. Bij NeXio heb ik dat gevonden. Warm aanbevolen! Lees meer...