over neXio
  • Register

LOGIN

LOGIN

Registreer

 


 

NeXio computers is een zelfstandig computer speciaalzaak, opgericht in het jaar 2000 door de huidige eigenaar, Herman van Gelder. Deze deed zijn ervaring op in de computer retailmarkt, in dienst van Dixons Totaal, toen nog in handen van Vendex (V & D). Eerst als bedrijfsleider. Later als verkoopleider Noord- en Midden Nederland.

Het bedrijf is gevestigd in Groningen (Zuid), aan de Verlengde Hereweg 101, te Groningen.

Core business van neXio is verkoop, onderhoud en herstel van computers, laptops, componenten en randapparatuur, netwerkproducten, opslagproducten, verbruiksmaterialen, software en telefonie (vast en mobiel).

Het bedrijf is gestart met jonge, enthousiaste computerfanaten, maar is inmiddels uitgegroeid tot een kleine, maar wel professionele organisatie.

NeXio richtte zich in de beginjaren vooral op de consument. Inmiddels doet het daarnaast  steeds meer in zakelijke dienstverlening aan het MKB. Voornamelijk in de vorm van levering en onderhoud van NAS servers. NeXio belevert ook tal van scholen uit het Openbaar Basis Onderwijs in Groningen.

NeXio beschikt over een eigen technische dienst, waar defecte apparatuur snel wordt hersteld.

 

nexio

 

NeXio is afgeleid van het Latijn voor verbinden/verbinding. Die naam is niet toevallig gekozen. Net zo min als de X altijd groot staat afgebeeld in onze naam.

NeXio tracht al vanaf de oprichting de verbinding te zijn tussen enerzijds de mens en anderzijds de apparatuur, terwijl de grote X staat voor 'XL', voor groter en méér. Meer service, meer aandacht, meer advies en ondersteuning, meer toewijding ook.

 

afbeelding van 11 jaarstickers met de tekst 'erkend leerbedrijf'

 

opleiding

Daarom besteedt neXio veel aandacht aan opleiding en training van jonge IT-studenten. NeXio staat al sinds 2005 genoteerd als Erkend Leerbedrijf voor het Middelbaar Beroeps Onderwijs. Er zijn inmiddels meer dan 60 80 jonge IT-ers (m/v) door neXio opgeleid.

 

 

 


IT pro deals

landkaart van Nederland met alle vestigingen van IT PRO DEALS

Om een sterkere marktpositie te verwerven heeft neXio zich aangesloten bij IT Pro Deals, een landelijk netwerk van meer dan 100 computerspeciaalzaken.

Organisatie, landelijke distributie, en gezamenlijke marketing van IT Pro Deals wordt verzorgd door ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen.

Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommuniciatie en Consumentenelectronica distributeur in Europa.

Door deze schaalvergroting bestaat het assortiment uit meer dan 40.000 computerproducten, binnen 24 uur aan de eindgebruiker te leveren.

 

NeXio  -  Persoonlijk, Flexibel, Betrouwbaar.

 

 

afbeelding van een bedrijfsleider met daarbij de tekst 'onbezorgd computeren, daar staan wij voor'


 

Ons adres:
Verlengde Hereweg 101
9721 AH Groningen
050 - 20 111 10 (verkoop)
050 - 20 111 15 (Techn dnst)
info @ nexio.nl


Openingstijden:
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

ALSO Nederland B.V.

ALSO Nederland B.V. is een dochtermaatschappij van de ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen.
Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommuniciatie en Consumentenelectronica distributeur in Europa. ALSO is, al sinds 1994, geautoriseerd leverancier van componenten, computers, en randapparatuur, netwerkproducten, software en opslagproducten.

In Nederland beschikt ALSO over een landelijk netwerk van zelfstandige computer-speciaalzaken die gezamenlijk opereren onder de naam IT PRO Deals...

IT PRO Dealers - Persoonlijk, flexibel, betrouwbaar.

Uit het Gastenboek

Nadat we al 3 computers via NeXio hadden aangeschaft, nu inmiddels de 2e laptop gekocht. De service en de wijze waarop we te woord worden gestaan is uitstekend. Men weet waar men over spreekt. Reden waarom we Nexio bij onze vriendenkring zeer van harte aanbevelen. Lees meer...

 

Natuurlijk, ook voor mij is die laatste Euro erg belangrijk. Waar ik echter vooral mee geholpen ben, is een automatiseerder die luistert, begrijpt en meedenkt, zodat ik mij op mijn werk kan richten, terwijl zij de technische details uitwerken. Bij NeXio heb ik dat gevonden. Warm aanbevolen! Lees meer...